winkeltje Mijn manier

open? Onze thee workshops naar de theetuin waar?

winkeltje Mijn manier

en net als in de theetuin en de tuinkamer vind je in mijn winkeltje leuke, mooie en niet alledaagse spullen die meer dan een tweede kans verdienen. Ik struin alles af om die pareltjes te vinden die te makkelijk over het hoofd worden gezien, vanwege mijn motto "iets moois hoeft niet altijd nieuw te zijn".

Houd jij ook van uniek en anders dan anders kom dan eens kijken in mijn winkeltje.

openingstijden

Geopend op donderdag, vrijdag en zondag van 11:00 tot 17:00

Onze thee

De thee van Østerlandsk die we schenken in mijn stadstheetuin verkopen ik ook in mijn winkeltje. Deze theeën zijn niet allen uniek qua smaak, maar ook de verpakking ziet er bijzonder uit. We verkopen de thee in kleine tinnetjes, grote tinnen, doosjes en in leuke kadosetjes. OP dit moment hebben we ongeveer 20 verschillende smaken.

buiten binnen

Ben je eenmaal bij ons binnen gelopen, dan sturen we je weer door naar buiten. Je komt dan binnen in onze tuin volledig afgesloten van de buitenwereld, binnen onze tuinmuren. Waar ben je nu, ben je binnen of ben je buiten...

binnen buiten

We hebben ook een binnen, een plek die wij de tuinkamer noemen. Een gezellige kamer, waar we bezig zijn om buiten zoveel mogelijk naar binnen te trekken.

High tea

Zoals alles bij Mijn manier is de high tea ook op mijn manier. Ik probeer een beleving neer te zetten, iets nieuws iets origineels, dus verwacht geen scones.