Stadstheetuin Mijn manier

open? kippenknuffelen naar het winkeltje high tea waar?

Stadstheetuin Mijn manier

Hey jij, thee-avonturier! Bij Theetuin "Mijn Manier" in Zaandam draait alles om jouw persoonlijke moment van genieten. Ontsnap aan de dagelijkse hectiek en ontdek onze unieke wereld van smaken en gezelligheid.

Proef de liefde in elke slok met onze muntthee uit eigen tuin en laat je verrassen door de rijke variëteit van Østerlandsk-thee die we speciaal voor jou hebben geselecteerd. Of je nu gaat voor een kruidenthee of een zwarte thee, hier vind je jouw perfecte match.

En dan hebben we het nog niet gehad over ons eigen gemaakte gebak. Elke lekkernij is met passie bereid om jouw smaakpapillen te betoveren. Maar dat is niet het enige wat we te bieden hebben.

Onze High Tea is een waar festijn op geheel eigen wijze. Laat je verrassen door een uitgebreide selectie van smaken, geserveerd met een persoonlijke touch die alleen "Mijn Manier" kan bieden.

Heb je trek in iets hartigs? Ontdek onze kleine lunchkaart met heerlijke opties die perfect zijn voor een lichte maaltijd. En voor de niet-theedrinkers onder ons, verwennen we je met een lekkere koffie, smoothie, limonade of een biologisch frisdrankje.

Oh, en vergeet niet onze knuffelvrienden te ontmoeten – ja, je leest het goed! Hier bij "Mijn Manier" kun je ook genieten van knuffelmomenten met onze vriendelijke kippen. Dus, waar wacht je nog op? Kom langs, ontspan, en laat je verrassen door de unieke beleving van Theetuin "Mijn Manier." Tot snel!

openingstijden

Geopend op donderdag en vrijdag van 11:00 tot 17:00 en zondag van 11:00 tot 17:00

adres

Slachthuisstraat 14 1508 ED Zaandam

High tea

Zoals alles bij Mijn manier is de high tea ook op mijn manier. Ik probeer een beleving neer te zetten, iets nieuws iets origineels, dus verwacht geen scones.

knuffelen met kippen

Wordt jij ook een kippenknuffelaar? Kom langs en laat de kippen uit je hand eten, op je schoot zitten en langs je voeten lopen.

buiten binnen

Ben je eenmaal bij ons binnen gelopen, dan sturen we je weer door naar buiten. Je komt dan binnen in onze tuin volledig afgesloten van de buitenwereld, binnen onze tuinmuren. Waar ben je nu, ben je binnen of ben je buiten...

binnen buiten

We hebben ook een binnen, een plek die wij de tuinkamer noemen. Een gezellige kamer, waar we bezig zijn om buiten zoveel mogelijk naar binnen te trekken.

High tea

Zoals alles bij Mijn manier is de high tea ook op mijn manier. Ik probeer een beleving neer te zetten, iets nieuws iets origineels, dus verwacht geen scones.