de studio

Onze studio is net als de rest van ons huis klaar voor de toekomst en een beter milieu. Hij wordt verwarmd middels vloerverwarming en in uw kichenette zit een drie-in-een kraan. Dat alles word mogelijk gemaakt door de zonnepanelen, een zonneboiler en een warmtepomp.

In onze studio slaapt u heerlijk op een auping bed met een Texels wol dekbed en een linnen dekbedovertrek. Deze studio, die 49 vierkante meter groot is, staat geheel tot u beschikking. De studio grenst aan uw eigen tuin waar u heerlijk kan genieten van een kopje koffie.

U heeft de beschikking over uw eigen badkamer waar alles al aanwezig is zoals shampoo, douchegel, bodylotion, hotelhanddoeken, badjassen met slippers en een föhn.

In de kitchenette staat het koffiezetapparaat de drie-in-een kraan en wat sapjes in de koelkast al voor u klaar. En wat lekkers bij aankomst mag natuurlijk niet ontbreken.

Het ontbijt serveer ik op een met u afgesproken tijd in de studio aan de eethoek of bij mooi weer in de tuin.

Wilt u graag nog wat foto’s oploaden dan kan dat via de gratis wifi. Hiervoor hebben wij een bureau voor u gesitueerd in de studio. Hier vind u ook toeristen informatie.

Wat ook niet ontbreekt is een heerlijk zithoek waar u lekker bij kan komen of nog even tv kan kijken.

Faciliteiten:

Bel ons op 06-34131517 of mail ons op info@deoudeslaght.nl